Strona główna 0_Slider Wielkanoc pachnąca jabłkami

Wielkanoc pachnąca jabłkami [KONKURS]

0

Wiosenne słońce, budząca się do życia przyroda i pierwsze kwiaty zapowiadają zbliżającą się wielkimi krokami Wielkanoc. Wkrótce nasze domy wypełnią się świąteczną atmosferą i kolorowymi dekoracjami. Wspólnie malować będziemy pisanki, przygotowywać wielkanocny koszyczek i gotować. W naszych świątecznych daniach, nie może zabraknąć także smaków natury. Pyszne i soczyste jabłka oraz 100% naturalny, tłoczony sok jabłkowy z magicznego Sadu Burkatów z okolic Świdnicy można wygrać w naszym wielkanocnym konkursie.

Zapraszamy do naszego wielkanocnego konkursu, zorganizowanego wspólnie z owocowym Sadem Burkatów. Do zdobycia pyszne i zdrowe nagrody – idealne na świąteczny stół.

Sad Burkatów oddalony od Świdnicy blisko 10 km to magiczne miejsce. Ciągnące się w dal alejki owocowych drzewek widoczne są już przy wjeździe do Burkatowa. Sam sad, który wkrótce okryje się białymi i jasnoróżowymi kwiatami, skrywa w sobie prawdziwy smak natury – jabłka. Ich uprawą właściciele gospodarstwa – Wojciech i Magdalena Głowaccy zajmują się już od ponad 30 lat.

Przez ten czas nieustannie doskonalili swój sad i modernizowali gospodarstwo. Dzięki temu do dziś oferują także indywidualnym klientom pyszne, soczyste i wysokiej klasy owoce. Przede wszystkim różne odmiany jabłek, które mimo marca jeszcze można nabyć w gospodarstwie. Sad Burkatów posiada bowiem nowoczesną bazę przechowalniczą, pozwalającą zachować świeżość i doskonały smak owoców na dłużej.

Z jabłek Wojciech i Magdalena Głowaccy wytwarzają także pyszny 100% naturalnie mętny, tłoczony sok – bez konserwantów i dodatku cukru czy wody. Sok jest łagodnie pasteryzowany, przez co nie traci cennych witamin i błonnika. Nie otwierany może być przechowywany do 6 miesięcy.

Trzy wyśmienite zestawy, składające się z dwóch kartonów pysznych i soczystych jabłek oraz dwóch sztuk 3-litrowych 100% soków jabłkowych z lokalnego Sadu Burkatów można zdobyć w naszym konkursie. By je otrzymać wystarczy: podzielić się z nami Waszymi najlepszymi recepturami wielkanocnych potraw, w których wykorzystane są – jabłka. Przepisy należy wysłać na adres konkurs@swidnica24.pl. Na wiadomości zatytułowane „SAD BURKATÓW” zawierające również imię, nazwisko, kontaktowy numer telefonu oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych czekamy do 15 kwietnia – wówczas nastąpi rozstrzygnięcie konkursu. Zwycięzca zostanie powiadomiony o wygranej telefonicznie. Powodzenia!

/AN/